2019. 04. 09. - 08:50

Mel B azóta sem beszél a családjával

Mel B azóta sem beszél a családjával

Tíz éve nem kommunikál testvérével és édesanyjával az egykori Spice Girls-sztár. Melanie Brown-t a famíliája szerint volt férje idegenítette el a családtól.

Nem adja fel Mel B húga – még mindig tesz rá kísérletet, hogy kapcsolatba lépjen Melanie-val, aki immár 10 esztendeje nem beszél a családjával.Mel_B_1
 
A Spice Girls-sztár 2017-ben elvileg kibékült a famíliával. Testvére, Danielle Brown állítása szerint folyamatosan próbálta elérni Melanie-t abban az időben, annak ellenére, hogy sokan állították, az énekesnőt a férje, Stephen Belafonte „vágta el” a családtól.
 
A New! magazinnak Danielle azt mondta, sosem gondolta ő sem másként, a mostmár volt férjet okolta azért, hogy Mel B nem kommunikál velük, sőt a barátaival sem igazán. „Az emberek azt kérdezték, miért nem csöngetsz be csak úgy a házába? De ez nem ilyen egyszerű…”
 
Mel B állítólag lecserélte nemcsak telefonszámát és e-mail elérhetőségeit, de a címe is megváltozott és minden csomag, amit küldött neki, visszajött.
 
Melanie egyébként a hírek szerint édesapja halála óta szakította meg a kapcsolatot a családjával. Férjétől, Stephen Belafontétól csúnya csatározások közepette vált el, s egyedül neveli három lányát, akik közül a legidősebb, Phoenix Chi már nagykorú – ő Mel B első férjétől, Jimmy Gulzartól született.
 
A középső lány, Angel Iris édesapja Eddie Murphy színész, akivel Melanie-nak rövid kapcsolata volt, míg a legkisebb csemete, Madison Belafontével közös gyermek.
 
Hogy pontosan mi történt és hogyan érez Mel B, nem egyértelmű. Családja a hírek szerint csak annyit tud: Stephen nem mondta meg az énekesnőnek, hogy keresték vagy hívták, így ő azt gondolhatta, hogy a szerettei nem kíváncsiak rá – minderről szintén a sztár testvére számolt be.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.