2021. 05. 18. - 08:15

Mel B régi baráttal randevúzik

Mel B régi baráttal randevúzik

Úgy tűnik, rátalált a szerelem a sok megpróbáltatáson átesett Melanie Brown-ra. Az egykori Spice Girls-énekesnő már egy ideje ismerte jelenlegi kedvesét.

Korábban csak jó barátja volt, ma már a szerelme – a jelek szerint újra szerelmes Mel B, aki nagyon kedves embernek írta le a párját. Mel B újra meg mer bízni valakiben
 
Az egykori Spice Girls-sztár 2017-ben vált el előző férjétől, Stephen Belafontétól, komoly vádak közepette – Melanie azt állította, expárja fizikailag és érzelmileg is bántalmazta őt a kapcsolatuk során.
 
A 45 éves Mel B jelenleg szülővárosában, az angliai Leeds-ben él, azt azonban nem sikerült eddig kideríteni, vajon jelenlegi kedvesét is onnan ismeri-e.
 
Az énekesnő ugyanakkor elárulta: hosszú időbe telt, mire újra meg tudott bízni valakiben házassága tönkremenését követően.
 
A The Guardiannak bevallotta, hogy több mint 1 évig azt sem tudta elviselni, ha valaki megöleli, leszámítva a családtagjait.
 
Melanie-nak három lánya született, a 22 éves Phoenix első férjétől, Jimmy Gulzartól, a most 14 esztendős Angel Eddie Murphy színésztől, míg a 9 esztendős Madison legutóbbi férjétől, Stephen Belafontétól.
 
Utóbbi Los Angelesben él az édesapjával, de a szülők közös felügyeletet gyakorolnak felette. 
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.