2020. 12. 01. - 08:30

Mel C még mindig küzd depresszióval

Mel C még mindig küzd depresszióval

A Spice Girls sztárja beismerte, hogy ma is szenved a depressziótól, különösen a koronavírus miatt kialakult karantén idején.

Melanie Chisholm, azaz Mel C még mindig küzd a depresszióval. A Spice Girls-énekesnő fiatalabb korában is kemény időszakokon ment keresztül emiatt, s elmondta: a karantén idején is szenvedett, amikor „kialudt a fény a világon”. Mel C a Wembley stadionban
 
Melanie a Mail on Sunday-nek úgy fogalmazott, a depresszió sosem múlik el igazán. Csak megtanuljuk, hogyan küzdjünk meg vele és hogyan lehetne nekünk könnyebb. De azért vannak időszakok, amikor megint nehéz.
 
„A karanténnal kapcsolatban minden az volt. Turnéznom kellett volna az albumommal, erre kész, minden leállt. Ez nagymértékű szorongással töltött el. Aggódtam minden miatt, aggódtam az emberekért” – vallotta Mel C.
 
A 46 esztendős énekesnő terapeutával is beszélt érzéseiről – még mielőtt visszament volna a Spice Girls-be és ismét Sporty Spice lett.
 
Hiszen annak idején is küzdött depresszióval.
 
Szerencsére azonban, mint azt Melanie felismerte, mára jóval idősebb, magabiztosabb és boldogabb, mint akkor volt. Újra fellépni a Spice Girls-el pedig „varázslatos élmény” volt számára.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.