2021. 06. 04. - 08:20

Memoárt adna ki Paris Hilton

Memoárt adna ki Paris Hilton

Hamarosan megjelenhetnek a népszerű sztár emlékiratai. Paris Hilton már eladta könyv jogait egy cégnek, amely idén Jessica Simpson kötetét is megjelentette.

Úgy tűnik, a közeljövőben elolvashatjuk Paris Hilton emlékiratait. A szőke sztár, aki az elmúlt években főként üzletasszonyként tevékenykedett, elérhetővé tette a könyv jogait HarperCollins és a Dey Street Books számára, amely a 2021-es év elején Jessica Simpson memoárját is kiadta. Paris Hilton
 
A 40 esztendős előkelőség emlékei „egyszerre őszinték és mélyen személyesek” a Dey Street Books szerint.
 
Úgy vélik, Paris Hilton a valódi Parisről ír majd, arról, hogyan alakult ki a személyisége.
 
Maga Paris bízik abban, hogy memoárja eléri majd Jessica Simpson könyvének sikerét és nosztalgiát ébreszt majd a 2000-es évek popkultúrája iránt.
 
Egyelőre azonban még nincs információ a könyv címéről és megjelenésének pontos dátumáról sem.
 
Annyi bizonyos, hogy Paris Hilton valóban őszintén beszél majd életéről, hiszen nemrég a Youtube-on This Is Paris címmel dokumentum-sorozatot is indított.
 
Ebben többek között arról is vallott: olyan rossz élményeket szerzett 17 évesen a Utah állambeli Provo Canyon iskolában, hogy érzése szerint ez vezetett 2003-as, elhíresült szexvideója elkészüléséhez.
 
„Amikor kiszabadultam abból az iskolából, nagyon el voltam veszve. Sohasem engedtem volna meg senkinek, hogy felvételt készítsen rólam, ha nem érnek annyira rossz tapasztalatok. Naiv voltam és rossz személyben bíztam meg. Egész életemben bánni fogom” – fogalmazott Paris Hilton dokumentum-sorozatának egyik részében.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.