2014. 03. 20. - 13:25

Mentoráltjának írt dalt Caramel

Mentoráltjának írt dalt Caramel

Caramel még a Voice című műsorban volt Henderson Dávid mestere, de a munkakapcsolat a verseny végével sem szakadt meg közöttük.


Caramel egyengeti Henderson Dávid karrierjét

Caramel már akkor tudta, hogy Dávidban nagy tehetség van, amikor először meghallotta a fiatal fiú hangját. A verseny alatt nagyon közel kerültek egymáshoz és Caramel már akkor eldöntötte, hogy segíteni fogja a fiatal fiú karrierjének alakulását. Az egykori Megasztár győztes bár nagyon elfoglalt, szakított időt arra, hogy dalt írjon Henderson Dávid részére. Ahogy az TV2-nek Caramel nyilatkozta Dávidban olyan tehetség van, amit nem szabad hagyni parlagon heverni. Talán amiatt, hogy mindketten eléggé lelki alkatok, már az első perctől kezdve megvolt közöttük az összhang. Emiatt sem volt nehéz feladat Caramel számára, hogy a fiú lelki világához közel álló dalt írjon a számára.

 
Henderson Dávid - Felhőtlen

Caramel a Dávidnak írt dalban megpróbálta a fiatal tehetség lelki világát és gondolatát belevinni. Ez nem volt annyira nehéz feladat, hiszen Dávidnak is nagyon összetett és bonyolult lelke van, így ebben a dalban az énekes egyik arcát tudták megmutatni. A későbbiekben a személyiségének a többi jegyeit helyezik majd előtérbe, így a rajongók megismerhetik Dávid teljes egyéniségét. A fiatal énekes először szkeptikusan állt Caramel ígéretéhez, miszerint ír majd neki egy dalt. Pozitívan csalódott egykori mesterében, aki mindent elkövet annak érdekében, hogy Dávid karrierje beinduljon. Caramel annyira tehetségesnek tartja Dávidot, hogy még arra is felkérte, hogy a nagykoncertjén vendégként fellépjen.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.