2019. 03. 12. - 07:00

Mi baja van Justin Biebernek?

Mi baja van Justin Biebernek?

A 25 esztendős énekes arra kérte rajongóit, imádkozzanak érte – Justin Bieber nem tagadja, hogy aggódik mentális egészsége miatt, mely valószínűleg korai híressé válásának eredménye.

Megkérte rajongóit Justin Bieber, hogy imádkozzanak érte. Az énekes beismerte, hogy mentális egészsége aggasztja.Justin Bieber és felesége, Hailey
 
Az Instagramon azt írta: csak szerette volna, ha „képben vannak” az állapotát illetően.
 
„Sokat küzdök magammal. Mindig normalizálódik a helyzet, ezért annyira nem félek, de per pillanat rendkívül furcsán érzem magam és olyannak, mintha kikapcsoltak volna a rendszerből.”
 
A 25 éves Justin állítólag élete következő epizódját tervezgeti, s ismét rátört a régóta elő-előjövő probléma.
 
A sztár, aki a közelmúltban vette feleségül barátnőjét, Hailey Baldwin modellt, meg van győződve róla, hogy gondjai korai híressé válására vezethetők vissza, melynek negatív hatása volt az mentális egészségére.
 
„Arrogáns és dühös voltam. Olyan dolgokat csináltam, ami nem rám vall és ezért szégyelltem magam, majd elkezdtem nyugtatókat szedni” – vallotta be az énekes.
 
Egy ismerőse azt nyilatkozta, a barátok optimisták, mert Justin Bieber mindig rendbejön egy idő után.
 
Most azonban komoly dolgokat kell átgondolnia – mivel tudja, hogy új fejezet kezdődik az életében és előbb-utóbb édesapa is lesz Hailey oldalán.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.