2018. 08. 01. - 08:55

Mi köze Robert Pattinsonnak Suki Waterhouse-hoz?

Mi köze Robert Pattinsonnak Suki Waterhouse-hoz?

Nem olyan rég szakított menyasszonyával az Alkonyat-saga sztárja – a jelek szerint pedig újabban Suki Waterhouse-zal látni Robert Pattinsont.

Robert Pattinson állítólag nagyon jól érzi magát a csinos színésznővel, de egyelőre nem tudni, vajon a barátságnál több is van-e közte és Suki Waterhouse között.
 
Az Alkonyat-sorozat sztárja 2017 végén szakított az FKA Twigs művésznevű előadónővel, akivel a 32 éves színész jegyben is járt.
 
Vajon csak parti-partner Suki Waterhouse Robert Pattinson mellett?
Vajon csak parti-partner Suki Waterhouse Robert Pattinson mellett?
 
Suki Waterhouse-zal mostanság gyakran látni együtt, Londonban nem egy estét töltöttek el közösen. A hírek szerint egyelőre semmi komoly nincs köztük, nagyon összhangban vannak.
 
Egy forrás az E! News-nak azt mondta: Robert túltette magát a menyasszonyával való szakításon. Szeret szórakozni járni a filmforgatás szüneteiben és ebben Suki jó partner.
 
A 26 esztendős színésznővel azonban mégis igen közelinek tűnik Pattinson viszonya, mert szemtanúk szerint mindig úgy néznek ki, mint akik meghitt kapcsolatban vannak.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.