2020. 01. 01. - 08:00

Michelle Williams-t eljegyezték – és várandós is?

Michelle Williams-t eljegyezték – és várandós is?

A legújabb hollywoodi hírek szerint a csinos színésznőt eljegyezte párja, Thomas Kail – mi több, Michelle Williams áldott állapotban van.

Úgy hírlik, megállapodik Michelle Williams: kedvese, Thomas Kail megkérte a kezét. A 39 esztendős színésznő a People magazin értesülései szerint nem csupán feleségül megy a Tony-díjas rendezőhöz, de első közös gyermekük is úton van már.michelle_williams_1
 
Michelle-nek egy 14 éves lánya van korábbi házasságából a fájdalmasan korán elhunyt Heath Ledgerrel, így ha minden igaz, a tinédzser hamarosan féltestvért kap.
 
A szép színésznő és Thomas Kail korábban a „Fosse/Verdon” című életrajzi minisorozat kapcsán dolgozott együtt.
 
A pletykákra, miszerint közös baba érkezik, okot adott, hogy Michelle-t és párját Kensingtonban egy kismamabutiknál látták, ahová vásárolni tértek be.
 
A színésznő pedig korábban nem titkolta, Heath Ledger 2008-as halálát követően ismét belefogott a társkeresésbe és sosem adta fel, hogy újra rátalál a szerelem.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.