2020. 09. 04. - 08:45

Miley Cyrus: Gazembernek tartottak

Miley Cyrus: Gazembernek tartottak

Liam Hemsworth-től való válása kapcsán sokan gondoltak róla csúnya dolgokat – állítja Miley Cyrus, aki szerint gazembernek tartották, mert hamar továbblépett.

Nem lépett ki túl szerencsésen válásából Miley Cyrus – ám ennek oka nem az, hogy a házasságuk hirtelen romlott volna meg Liam Hemsworth-el. Mint azt az énekesnő maga is elmondta, egy folyamat végére tettek pontot kapcsolatuk lezárásával.miley_0001
 
Miley azonban úgy érzi, a nyilvánosság előtt egy „gazember” hatását keltette, mivel Liamtől való szakítását követően hamar továbblépett.
 
Akkoriban jött össze Kaitlynn Carterrel bloggerrel.
 
Csókolózós képek is megjelentek róluk 2019-ben, nem sokkal azután, hogy Liam és Miley szakítása nyilvánosságra került.
 
Kaitlynnel sem tartott azonban sokáig a románc. Majd Miley Cyrus rövidesen összejött a szintén énekes Cody Simpsonnal, akivel a közelmúltban szakítottak.
 
A népszerű énekesnő elárulta: sajnos az emberek nincsenek vele tisztában, hogy házassága összeomlása és a Kaitlynnel való találkozás között valójában sok idő telt el.
 
S azt is rendkívül nehéz volt elfogadniuk Liammel, hogy már nem szeretik egymást úgy, mint régen – vallotta be Miley Cyrus.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.