Bulvár

Miley Cyrus gyereket szeretne

Miley Cyrus gyereket szeretne
A botrányairól elhíresült énekesnő élete gyökeresen megváltozott. Visszavett kicsapongó életstílusából és mostanra a család lett az első a számára. 

 

Miley Cyrus a nyilvánosság előtt nőtt fel. A gyerekkorától egészen a botrányos életééig mindent tudott róla a világ. Sokszor megbotránkoztatta az embereket, például meztelenkedéseivel és füves posztjaival. Nemrég azonban újra rátalált a szerelem egykori párja, Liam Hemsworth mellett. Azóta teljesen megváltozott és már nem a botrányai miatt szólnak róla a hírek. 
 
 
Friss információk szerint pedig a családalapítás foglalkoztatja őt mostanság. Állítólag nagyon szeretne gyermeket, de kedvesével sokat vitáznak azon, hogy mikor. Miley ugyanis már most ráállna a babaprojektre, de Liam előbb esküvőt szeretne. 
 
Miley Cyrus
 
A közeli ismerősük szerint ez a kérdés akkora problémát okoz a kapcsolatukban, hogy már a szakítás is felmerült. Ennek ellenére a rajongók bíznak benne, hogy a sztárpár hamarosan összeházasodik és nem válnak el útjak ismét. 
 
 
 
 
N.O.
Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Hosszú élet: 3 dolog kell hozzá

Kutatók szerint három dolog segít abban, hogy hosszú életet tudhasson magának az ember. Természetesen mindenekelőtt az életmód-változtatás áll.
Justin Timberlake megható szerelmi vallomást tett

Justin Timberlake megható szerelmi vallo...

A közelmúltban ünnepelte a sztárpár évfordulóját, amelynek kapcsán az énekes romantikus posztot tett közzé közösségi oldalán.  
Brad Pittet fiatal színésznővel hozták hírbe

Brad Pittet fiatal színésznővel hozták h...

Meghökkentő pletyka terjed: bár a legutóbbi hírek szerint a sármos színész és felesége, Angelina Jolie békülőben van, Brad Pitt állítólag beleszeretett egy ifjú...
Demi Lovato drogproblémáiról vallott

Demi Lovato drogproblémáiról vallott

A fiatal énekesnőről nemrég kiderült, hogy csakúgy, mint sok sztárt őt is magával ragadta a kábítószer világa.   
Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Négy nagyszerű ajándék ötlet férfiaknak

Mindenkivel előfordult már, hogy nem volt ötlete ajándék vásárlás terén, hiszen nem akart egy századik ugyanolyan tárgyat ajándékozni kedvesének és olyan holmit...
Készíts öregedés elleni, csipkebogyós archidratálót!

Készíts öregedés elleni, csipkebogyós ar...

Tudtuk-e, hogy a csipkebogyó mag olajának hatékonysága a botox kezeléshez hasonló?  Ha a ráncok megelőzése a célunk, próbáljuk ki ezt a kiváló, saját készítésű ...
Solange Knowles vezeti a Soul Train Awards-jelölést

Solange Knowles vezeti a Soul Train Awar...

Beyoncé testvére és Bruno Mars áll a lista legelején a Soul Train Awards díjátadás nevezettjei között. 
Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Ezért jó a házi feladat a gyerekeknek

Sokkal többet számít a házi feladat, mint hogy a gyermek az iskolai feladatokkal nap mint nap, otthon is foglalkozzon – állítják kutatók.
Kylie Jenner pasija kiakadt

Kylie Jenner pasija kiakadt

Friss hírek szerint a fiatal sztár párja nem igazán tudja elviselni a Kardashian családot. Ez miatt pedig még a kapcsolatuk is zátonyra futhat.   
Irodai munka=nassolás?

Irodai munka=nassolás?

Te is gyakran nyúlsz az édességhez munka közben? Akkor van egy rossz hírünk, ugyanis rengeteg kalóriát beviszel ezáltal a szervezetedbe.  
< >