2017. 10. 12. - 18:10

Miley Cyrus gyereket szeretne

Miley Cyrus gyereket szeretne
A botrányairól elhíresült énekesnő élete gyökeresen megváltozott. Visszavett kicsapongó életstílusából és mostanra a család lett az első a számára. 

 

Miley Cyrus a nyilvánosság előtt nőtt fel. A gyerekkorától egészen a botrányos életééig mindent tudott róla a világ. Sokszor megbotránkoztatta az embereket, például meztelenkedéseivel és füves posztjaival. Nemrég azonban újra rátalált a szerelem egykori párja, Liam Hemsworth mellett. Azóta teljesen megváltozott és már nem a botrányai miatt szólnak róla a hírek. 
 
 
Friss információk szerint pedig a családalapítás foglalkoztatja őt mostanság. Állítólag nagyon szeretne gyermeket, de kedvesével sokat vitáznak azon, hogy mikor. Miley ugyanis már most ráállna a babaprojektre, de Liam előbb esküvőt szeretne. 
 
Miley Cyrus
 
A közeli ismerősük szerint ez a kérdés akkora problémát okoz a kapcsolatukban, hogy már a szakítás is felmerült. Ennek ellenére a rajongók bíznak benne, hogy a sztárpár hamarosan összeházasodik és nem válnak el útjak ismét. 
 
 
 
 
N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.