2020. 12. 04. - 08:30

Miley Cyrus: Liam és köztem túl sok volt a dráma

Miley Cyrus: Liam és köztem túl sok volt a dráma

A sikeres énekesnő úgy véli, túl sok konfliktus volt közte és egykori férje, Liam Hemsworth között. Miley Cyrus egy show-ban őszintén vallott e korszakáról.

Miley Cyrus bevallotta, úgy érzi, túl sok dráma és konfliktus zajlott párkapcsolatában Liam Hemsworth-el – s neki olyan társra van szüksége, aki mellett „lehorgonyozhat”.Liam Hemsworth és Miley Cyrus
 
A sármos színész és a népszerű énekesnő éveken át alkotott egy párt, mégis, amikor végül összeházasodtak, kevesebb mint 1 évig maradtak együtt.
 
A 28 esztendős Miley és a 30 éves Liam 2012 májusában eljegyezte egymást, majd 2013 szeptemberében szakított.
 
Ezt követően 2016-ban ismét egy párt alkottak, s akkor már úgy gondolták, kapcsolatuk tartós marad. Mégis, esküvőjük után közel egy évvel, 2019-ben augusztusában végleg szakítottak.
 
Miley Cyrus Howard Stern showjában beszélt arról: gyűlöl olyan kapcsolatban lenni, amelyben sok a vita. „Túl sok volt köztünk a konfliktus ... Amikor hazaérek, azt szeretném, hogy lehorgonyozhassak, megnyugodjak valaki mellett”.
 
Az énekesnő azt is bevallotta, nem biztos benne, hogy az esküvő valóban megtörtént volna, ha 2018-ban nem ég le az erdőtüzek miatt malibui házuk, mely borzasztóan megviselte Miley-t.
 
„Mondhatni, hogy jegyesek voltunk, de nem tudom, valóban komolyan gondolkodtunk-e valaha a házasságon, mielőtt a tragédia megtörtént” – ismerte be a sztár.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.