2019. 11. 19. - 08:35

Miley Cyrus máris szakított?

Miley Cyrus máris szakított?

A jelek szerint már véget is vetett bimbódzó kapcsolatának az énekesnő. Miley Cyrus a közelmúltban még nagy lelki összefonódásról beszélt Cody Simpson kapcsán.

Miley Cyrus és Cody Simpson a hírek szerint szakított. Az énekesnő tett pontot románca végére a 22 esztendős szakmabelivel, állítólag azért, hogy önmagára koncentrálhasson.mileycyrus_101
 
Egy bennfentes a RadarOnline-nak azt mondta: Miley és Cody úgy döntöttek, barátok maradnak és nem zárták ki annak lehetőségét, hogy később folytatják a kapcsolatot.
 
A fiatalok 2019 októberében hozták nyilvánosságra románcukat, azt követően, hogy Cody Simpson meglátogatta a kórházban az énekesnőt, amikor Miley betegség miatt kénytelen volt befeküdni.
 
A fiú menedzsere nemrég azt nyilatkozta, hogy Miley és Cody barátsága igencsak hosszútávú és mélyebb, mint azt az emberek gondolják.
 
A 26 éves énekesnő és férje, Liam Hemsworth színész augusztusban jelentette be, hogy válik, kevesebb mint egy esztendővel a házasságkötése után.
 
A páros több évet töltött együtt, mielőtt megesküdött.
 
Miley a különválást követően beleugrott egy kapcsolatba Kaitlynn Carter bloggerrel, de annak a románcnak is hamar vége szakadt.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.