2011. 02. 02. - 05:26

Miss Alpok Adria Szépségverseny titkai Prauda Edinától!

Miss Alpok Adria Szépségverseny titkai Prauda Edinától!
Aki elhatározta, hogy belevág, s szeretne eredményesen szerepelni egy szépségversenyen, az vajon, mit tegyen?

 Miss Alpok Adria Magyarországi Döntő!

Folytatjuk interjúnkat Prauda Edinával, s megtudhatjuk még azt is a Miss Alpok Adria Szépségverseny-sorozat főszervezőjétől, hogy milyen titkai vannak a sikernek! Mi kell ahhoz, hogy valaki eredményesen szerepelhessen ezen a neves szépségversenyen? De először tekintsük kicsit át ennek a rendezvénysorozatnak a történetetét!

Az Alpok Adria szépségverseny még 1988-ban Olaszországból indult, amikor megkoronázták az első Alpok-Adria szépségkirálynőt. Ma már nyolc ország (Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország) szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért. Idén is megválasztásra kerültek a győztesek tegnap - január 29-én, szombaton - este.

Január 29-én este 16 lányt láthattunk a színpadon, akik a megyei döntők első helyezettjei. Közülük került ki az a 3 versenyző, akik a februári nemzetközi döntőn hazánkat képviseli. Színvonalas műsort láthattak Moulin Rouge-ban. Fellépett Mészáros Árpád (M.Á.ZS) és Vastag Csaba az X-Faktor győztese is..

I. helyezett: Barta Zsanett, 18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye  II. helyezett: Botos Zsófia, 23 éves - Budapest  III. helyezett: Jónás Anna, 22 éves - Komárom-Esztergom Megye

I. helyezett: Barta Zsanett, 18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye

II. helyezett: Botos Zsófia, 23 éves - Budapest

III. helyezett: Jónás Anna, 22 éves - Komárom-Esztergom Megye

MCOnet International Különdíjasa: Papp Zsuzsa, 22 éves, Hajdú-Bihar Megye

 


Mit várunk attól a lánytól, aki szeretne nyerni Miss Alpok Adria Szépségversenyen? A győztes, milyen külső-belső tulajdonságának köszönheti a győzelmet? Mi kell ahhoz, hogy valakinek legyen komoly esélye s győzelemre?
Egyrészt van egy versenykiírás, aminek meg kell felelnie, ez megtalálható bővebben a weboldalunkon. Azon kívül fontos a kommunikációs képesség, mivel 1 évig ő képviseli a versenyt a médiában is. Külső: arányos testalkat, szép bőr, haj, arc.....belső: lelkileg erősnek kell lennie, és jó, ha van már előzőleg tapasztalata, mivel a döntő napja nagy stressz a lányoknak is, illetve fontos még, hogy tudjon alkalmazkodni másokhoz, ill. tudjon együttdolgozni a többi versenyzővel is.


Aki a döntőre mind testileg (torna, táplálkozás, stb...), mind lelkileg felkészül, és pozitívan áll a dolgokhoz, annak biztos nem marad el a siker. Ezt bizonyítja a tavalyi nemzetközi verseny nyertes lányunk hozzáállása és a mostani magyarországi nyertesünk, Barta Zsanett hozzáállása is.

-gg-

 

Megye Szépe, Miss Alpok Adria Magyarországi Döntő! - I. helyezett: Barta Zsanett, 18 éves - Jász- Nagykun- Szolnok Megye  II. helyezett: Botos Zsófia, 23 éves - Budapest  III. helyezett: Jónás Anna, 22 éves - Komárom-Esztergom Megye

Megye Szépe - Miss Alpok Adria Szépségverseny győztesei!

Miss Alpok Adria Szépségverseny - koronázás!

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.