2012. 09. 05. - 06:53

Muri Enikő élete totálisan megváltozott

Muri Enikő élete totálisan megváltozott


Muri Enikő szívét „elrabolja” a színház?

Muri Enikő és a szerelem!

Muri Enikőt elrabolja a színház? Előttünk változott át József Attila legendás hírű szerelmévé! S igazi hírességekkel játszik már Enikő.

„Ha megszeretlek, kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám…” – énekli csodálatos hangon Muri Enikő a fenti videóban. Hallgassuk…Teljes erőbedobással próbál, s most már biztos benne, hogy az énekesi pálya mellett egy másik út is nyitva áll előtte. Az X-Faktor vége után még kissé tartózkodóan nyilatkozott a színházról, akkor először a szerelem költözött az életébe…

Muri Enikő


Attila eleinte nem rajongott az X-Faktor hétért, mivel saját bevallása szerint egyáltalán nem tud énekelni. Viszont így nap, mint nap találkozhat Enikővel, aki iránt, komolyan érdeklődik. Attila nemcsak udvariasságból nyomul Enikőre. Már az első pillanatban kijelentette, hogy az X-Faktor énekesnőjére még 2010-ben felfigyelt.

Enikő jó ideje szingli és az elmúlt időben magánéletéről felröppent hírek csak pletykák. Összehozták a Vasasban játszó és kijevi születésű Papizsanszkij Arturral, de Enikő ezen csak nevet. Nemcsak a focista nincs jelen az életében, de más férfi sem. Ez mostanában így is marad, mivel azt mondja, most nincs ideje egy pasira, a színház a következő – szerelem!

Muri Enikő egy új élethivatást talált! A színházat!

Muri Enikő egy új élethivatást talált! A színházat!
-gg-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo