2012. 09. 13. - 14:16

Muri Enikő élete új szakaszba ért

Muri Enikő élete új szakaszba ért
Muri Enikő igazi férfifaló démon lett az új klipjében! A magánélete viszont?

Az X-Faktor női győztesének, Muri Enikőnek az élete hatalmas fordulatokat vett!

Muri Enikőt Amerikában várja a szerelem?

Az X-Faktor énekesnőjének az utóbbi időben sajnos valahogy nagyon nincs szerencséje a szerelemben, noha hódolója akad bőven. Élete nagy szerelmével azért ért véget a kapcsolata, mert a fiú kiköltözött Amerikába.

A távolság áthidalhatatlannak tűnt. Enikő most azon gondolkodik, hogy meglátogatja egykori barátját, hiszen, ahogy ő maga is elmondja: aktívan él még benne a kapcsolatuk.

Muri Enikő
életében ez az időszak a nagy változásokról szól, alig ért véget az X-Faktor, már a Madách Színházban játszik. József Attila egyik szerelmét alakítja. A próbák Nagy Sándorral nagyon jó hangulatban folynak, s ezt a fiatalok sem titkolják, elég rájuk nézni!

Muri Enikő a Madách Színházban próbál Nagy Sándorral!


„Milyen? Hát milyen lehet egy Nagy Sanyival együtt dolgozni?..." - teszi fel a szinte költői kérdést Muri Enikő a fenti videóban. Azonnal jön a válasz is: „ - Tök jó! Ha én kezdem elveszíteni a fonalat, akkor Sanyi...." - s ömlik a sok kedves szó Enikőből szinte!

Muri Enikő a próba után eszik először csak még aznap, úgy látszik ez az ára ennek a felfokozott tempónak. Az énekesnő korábban kollégiumban lakott, az X-Faktorban pedig a többi versenyzővel, így még csak most szokja az új albérletét és az önálló életet, ami természetesen egészen más, mint az eddig megszokott és bevált életmódja.
-gg-

Muri Enikő a Madách Színházban próbál Nagy Sándorral!

Muri Enikő napjai igen zsúfoltak az X-Faktor óta!

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo