2012. 09. 10. - 14:01

Muri Enikő férfifalóként is megállja a helyét

Muri Enikő férfifalóként is megállja a helyét
Mi történhetett, hogy a csendes Muri Enikőből egy igazi férfifaló démon lett?

Muri Enikő az X-Faktor női győztese ujja köré tekeri a férfiakat!
Videó forrása: RTL

Muri Enikő igazi férfifaló démonná változott

Ismét új a nap alatt! Készül Muri Enikő „pasiellenes" és pikáns videója, amiben érdekes kellékeket láthatunk. De azért egy férfi se ijedjen meg komolyan! Feldarabolt ing, majd levesben landoló mobiltelefon, amelyet Muri Enikő székhez kötözött pasijával akar megetetni...s ehhez hasonlatos „díszletek" sora ütközik a szemünkbe azonnal, ami egy kicsit elgondolkodtató.

Vajon ki és mit tett Muri Enikővel a közelmúltban? :-) Miért kell így „bűnhődnie" a férfinemnek? Egy egészen szokatlan, rendhagyó produkció lett Muri Enikő első klipje, a Késő már, amely a Fókuszban debütál. Egy biztos, senkit nem fog hidegen hagyni, senki nem megy el mellette szó nélkül. Igazi telitalálat!

Muri Enikő igazi férfifaló démonná változott


Enikő a női győztes, hiába nem az ő neve hangzott el az X-faktor fináléjának végén, Enikő már február elején stúdióba költözött, és felénekelte első slágerét. Nem sok időt hagyott a tétlenségnek. Utána még a színpadon is láthattuk többször, ami meglepő volt elsőre.

A szókimondó dalon először mindenki meglepődött egy kicsit, mivel Enikő az X-Faktorban inkább líraibb oldalát mutatta meg, nem gondoltuk, hogy ilyen „kemény" is tud lenni. Igazi meglepetést okozott mindenkinek! S lássuk a körülményeket is! A dal a Való Világ fináléjában debütált, mivel az énekesnő mentorként korábban Attilát és Seherezádét is tanította. Így tehát megvan az összefüggés is!

-gg-


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo