2013. 11. 29. - 08:37

Muri Enikő ismét párra talált

Muri Enikő ismét párra talált
Muri Enikő sugárzik a boldogságtól, új szerelemre talált Kerényi Miklós Máté személyében. Szerelmüket már a nyilvánosság előtt is felvállalják.
Már a nyár folyamán is felreppentek a hírek, miszerint Kerényi Miklós Mátét és Muri Enikőt gyengéd érzelmek fűzik egymáshoz, ezt akkor még mindketten tagadták. A héten azonban már együtt jelentek meg egy társasági eseményen, ahol egyáltalán nem titkolták kapcsolatukat. A fiatalok még szűk szavúan nyilatkoznak a szerelmükről, de nyíltan vállalják, hogy van köztük valami. Ahogy az énekesnő fogalmaz: „Valami elindult, aztán meglátjuk mi lesz belőle..."


Muri Enikő szerelemre talált

Enikő szerint elég hirtelen jött a felismerés, hogy több van köztük barátságnál. A fiatalok a Ghost című előadás alatt nagyon jó viszonyba kerültek egymással és valami elindult közöttük. A bulvár lapok már ekkor találgatni kezdték, hogy mi is lehet közöttük, de ekkor még mindketten tagadták, hogy a szoros barátságnál bármi több is alakulóban lenne közöttük. Most azonban láthatóan nagyon élvezik egymás társaságát, szinte forr közöttük a levegő. Máté már az X-Faktor adása alatt kinézte magának Enikőt, ám akkor még mindkettőjüknek volt párkapcsolata, amik azóta véget értek. A fiatalok láthatóan nagyon boldogok ám arról, hogy ami köztük van az már szerelem-e egyikőjük sem akart nyilatkozni. Talán nem akarják elkiabálni, vagy túlságosan sokat gondolni a bimbózó románcba, de jelenleg nagyon jól érzik magukat együtt és ez a lényeg.


Muri Enikő - Késő már

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo