2014. 01. 30. - 13:30

Muri Enikő ismét szingli

Muri Enikő ismét szingli
Nemrég még mindenki arról beszélt, hogy Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté milyen szép párt alkotnak, most azonban kiderült, már nincsenek együtt.

Muri Enikő - Késő már (Videó forrása:Youtube)

Kapcsolatuk még alig kezdődött el, már véget is ért. A Budapeseti Operettszínház művészei alig két hónappal ezelőtt vállalták fel szerelmüket, de kapcsolatuk nem tartott sokáig - számolt be róla a Blikk. A 25 éves színésznő és Kerényi Miklós Máté még 2013 nyarán a Ghost című musical próbáin találtak egymásra és kapcsolatuk hamar szerelemmé alakult. A Hot! magazin novemberben tartott partiján pedig már nyíltan felvállalták kapcsolatukat. Szinte izzott körülöttük a levegő, látható volt, hogy nagyon jól érzik magukat együtt. Mosolyogva turbékoltak és pózoltak a fotósoknak.


Muri Enikő - Botladozva (Videó forrása: Youtube)

Úgy tűnik azonban, hogy a szerelem nem tartott sokáig, hiszen Enikő és Máté a Rómeó és Júlia 10 éves jubileumából rendezett partin már nem mutatkozott együtt. Sőt, azt lehetett látni, hogy a fiatalok kerülik egymást. A Blikk információi szerint Máté boldogan ünnepelte a darab sikerét a többiekkel, míg Enikő szomorúan beszélgetett, hol egyik, hol másik társasággal. Úgy tűnik a fiatal pár is megtapasztalta azt, hogy a karrier és a magánélet sokszor nagyon nehezen összeegyeztethető. Muri Enikő karrierje ugyan egyre magasabbra szárnyal a szerelemben nincs szerencséje. Az X-Fatkorban való szereplése óta Enikő próbálja megtalálni a szerelmet, de sikertelenül. A fiatalok nehéz helyzetben vannak, hiszen a szempadon szerelmespárt kell alakítaniuk, de mivel mindketten nagyon jó színészek a kettejük kapcsolata nem befolyásolja a munkájukat.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo