2012. 08. 07. - 07:46

Muri Enikőre rátalált a szerelem Amerikában?

Muri Enikőre rátalált a szerelem Amerikában?
Muri Enikőből egy igazi férfifaló démon lett? Talán a távszerelem teszi ezt az énekesnővel?

Muri Enikő az X-Faktor női győztese  szerelmes
Videó forrása: RTL

Muri Enikő igazi férfifaló démonná változott

Muri Enikő megtalálta az igazit! Sokáig a távolság állt a szerelmesek közé, megpróbálták tehát a távszerelmet is, ami bizony nagyon-nagyon nehéz...Ezt Muri Enikő is belátta. De egymás nélkül sem tudnak élni. A párja New York-ban él, ő pedig hazánkban. Valamit tenni kellett. Most kiderült, hogyan tovább?

Enikőnek elege lett a távkapcsolatból, most ki kell végre deríteni, hogy, mi legyen a folytatás! Az énekesnő nemrég kiment New Yorkba, hogy megtudja, van-e esély egy tartós kapcsolatra. Ez a se Veled, se nélküled - már nagyon kimerítő lett. Senkinek nem kívánjuk hosszú távon. Egymás közelsége a szerelemben szinte nélkülözhetetlen.

Muri Enikőre rátalált a szerelem Amerikában?


Enikőnek nemrég készület egy nagyon érdekes produkciója, egy „pasiellenes" és pikáns videója, amiben érdekes kellékeket láthatunk. De azért egy férfi se ijedjen meg komolyan! Feldarabolt ing, majd levesben landoló mobiltelefon, amelyet Muri Enikő székhez kötözött pasijával akar megetetni...s ehhez hasonlatos „díszletek" sora ütközik a szemünkbe azonnal, ami egy kicsit elgondolkodtató.

Vajon ki és mit tett Muri Enikővel? Talán a szerelme is belejátszot, hogy egy picit "agresszívra" sikerült a dal? Pedig egy másik szituban már mennyasszonynak öltözött...ami talán nemsokára valósággá válik az életében?  Egy egészen szokatlan, rendhagyó produkció lett Muri Enikő első klipje, Igazi telitalálat! Senkit nem fog hidegen hagyni, ahogy a Reflektor - RTL - mostani videója (fent!) sem!

 

-gg-


Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo