2014. 10. 02. - 08:31

Műtötték Hajdú Pétert

Műtötték Hajdú Pétert

Nem lehetett tovább halogatni, Hajdú Péter térdét meg kell műteni. Felesége végig ott volt mellette és ápolta őt. 

 

Kés alá feküdt Hajdú Péter. Már két szalagszakadása is volt ezért nem lehetett tovább húzni a műtétet. Az egyik balesete még 18 évvel ezelőtt történt egy kézilabda meccsen, akkor porcleválása volt. Idén augusztusban pedig térdszalagja szakadt le. A sztárról mindenki tudja, hogy utálja a kórházakat így elég nehéz volt rávennie magát a beavatkozásra. Csak azért választotta ezt a lehetőséget, mert az orvos közölte vele, hogy vagy a műtét vagy többé nem focizhat gyerekeivel. Szerencsére minden rendben zajlott.

 

Hajdú Péter és gyerekei

Péter sokat focizik fiával, Dávidkával

 

Felesége, Sarka Kata kísérte el őt, aki egy percre sem tágított férje mellől. A beavatkozást egyébként Béres Alexandra édesapja végezte el. Már régóta ő kezeli a műsorvezetőt, aki egyébként imádja a sportokat. Rendszeresen járnak el síelni a családdal, imád teniszezni, karatézni, de fiával is szeret focizni.  Érthető tehát, hogy a műtét mellett döntött.


Képforrás:borsonline.hu,helyitipp.hu

N.O.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.