2020. 12. 22. - 08:30

Natalie Portmant bántották gyermekszínészként

Natalie Portmant bántották gyermekszínészként

Azt hihetné az ember, hogy a siker már gyermekkorban előnyökkel jár. Natalie Portman azonban nemrég elárulta: őt bántották emiatt az iskolában.

Natalie Portman gyermekszínészként robbant be a köztudatba: csupán 13 éves volt, amikor szerepet kapott a Léon: A profiban 1994-ben.natalie_portman_1
 
A most 39 esztendős színésznő nem szívesen emlékszik vissza rá, hogy osztálytársai bántották sikere miatt, úgy gondolták, azt hiszi, „különleges”.
 
Natalie Portman Drew Barrymore showjában beszélt a történtekről. Drew-t szintén gyermekként fedezték fel, sőt játszott is együtt Natalie-val 1996-ban a Varázsige: I love you-ban.
 
Natalie elmondta: olvasta Drew Barrrymore vallomását arról, hogy nincs túl könnyű dolga az iskolában, szeretne olyan dolgokat csinálni, mint az összes többi gyerek – s ekkor jött rá, hogy maga is ezt érzi.
 
„Úgy gondolom, sok mindenért piszkálhatnak valakit, s szerencsés vagy, ha ez a dolog olyasmi, amit valójában szeretsz csinálni” – fogalmazott Natalie Portman.
 
Drew Barrymore-al megegyeztek abban, hogy egyikük sem gondolta magát különlegesnek, mégis mindenki ezt tartotta róluk.
 
„Tudom, szomorú, hogy a fiataloknak büszkéknek kellene lenniük elért eredményeikre, s mégis ilyen helyzetekben úgy érzik: jobb, ha lehajtott fejjel járok. Ez nem a helyes út” – mondta Natalie Portman.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.