2020. 11. 16. - 08:30

Nem is lehetne boldogabb Zac Efron?

Nem is lehetne boldogabb Zac Efron?

A jelek szerint meglehetősen komoly a sármos színész és kedvese kapcsolata. Zac Efron már jó ideje együtt él Vanessával Ausztráliában.

Nagyon boldognak tűnik Zac Efron. A népszerű színész 2020 júniusában jött össze Ausztráliában az odavalósi modell Vanessa Valladares-el, s úgy látszik, igen komoly a kapcsolatuk.zac_efron_1
 
A Baywatch sztárja jelenleg együtt él Byron Bay-ben levő otthonában a hölggyel. Egy bennfentes a People magazinnak azt mondta: nem is lehetnének boldogabbak.
 
Nemrég együtt ünnepelték Zac 33. születésnapját is, egy hosszú hétvége keretében a barátokkal. A sztár több hírességet meghívott az eseményre.
 
A hírek szerint egyébként Zac Efron meglehetősen „lenyugodott”, mióta elkezdett randevúzni Vanessával. A sikeres színész mostanság a bulizást is visszafogta.
 
Sőt, helyette inkább kettesben a természetet járják. Barátnője szeret aktív lenni, Zac pedig szívesen követi.
 
Zac Efronnak korábban alkoholproblémái voltak, 2014-ben jelentkezett az anonim alkoholisták találkozóira és lassan helyrejött.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.