2020. 12. 31. - 08:30

Nem sokáig búsult Cody Simpson Miley miatt

Nem sokáig búsult Cody Simpson Miley miatt

A sikeres énekes megerősítette, hogy egy párt alkot Marloes Stevens modellel. Cody Simpson négy hónapja még Miley Cyrus kedvese volt.

Nem búslakodott sokáig Miley Cyrus miatt Cody Simpson. A népszerű énekes a napokban megerősítette Instagram oldalán, hogy Marloes Stevens modellel jár.Marloes Stevens modell
 
A Miley-val való szakítás óta 4 hónap telt el, ám a jelek szerint a 23 éves ausztrál sztár megtalálta a boldogságot Marloes oldalán.
 
Az énekesnővel Cody 10 hónapot töltött együtt, 2019 októberétől alkottak egy párt.
 
2020 novemberében már a szép modellel látták együtt Los Angelesben, most pedig hivatalossá is tették kapcsolatukat a közösségi oldalon.
 
Úgy tűnik, az új szerelem már Cody Simpson családja számára is teljesen elfogadott, az énekes édesanyja ugyanis posztolt néhány ünnepi fotót Instagram-oldalára, s ezeken a friss páros is látható.
 
Miley és Cody egyébként barátok maradtak, különösen, hogy 10 éve baráti kapcsolatban vannak a közbejött szerelem ellenére.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.