2021. 03. 04. - 08:40

Nem számított szerelemre Kourtney Kardashian

Nem számított szerelemre Kourtney Kardashian

Csupán a közelmúltban fedte fel kapcsolatát a csinos tévésztár – Kourtney Kardashian egyáltalán nem számított arra, hogy barátsága zenész párjával szerelemmé alakulhat.

Újra szerelmes Kourtney Kardashian – a 41 esztendős sztár csak a közelmúltban árulta el, hogy új kedvese van a Blink 182 énekese, Travis Barker személyében. Travis Barker
 
Források szerint Kourtney-t nagyon meglepte, hogy a kezdeti barátságból szerelem lett, s nagyon szerencsésnek érzi magát emiatt.
 
A szemreavaló tévésztár jó ideje egyedülálló volt, s nem számított ilyesmire.
 
Kourtney Kardashian – akinek három gyermeke van korábbi párjától, Scott Disick-től -, nagyon boldog a 45 éves Travisszel, s kapcsolatukat az Instagramon is hivatalossá tették.
 
A páros azonban egyelőre lassan halad előre a kapcsolatban, az együtt töltött időt élvezi.
 
Kourtney gyermekei közül a legidősebb, Mason 11, Penelope 8-, Reign pedig 6 éves.
 
Travis Barkernek is van két csemetéje korábbi feleségétől, a 17 esztendős Landon és a 15 éves Alabama. Mindketten elkötelezettek a gyermekeik iránt.
 
Egy bennfentes az E! News-nak azt mondta: Travis mindig is szeretett volna randevúzni Kourtney-vel, de utóbbi eleinte kerülte ezt a témát és a barátságra szavazott.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.