2021. 04. 15. - 08:30

Nem tervez esküvőt Zayn Malik és Gigi Hadid?

Nem tervez esküvőt Zayn Malik és Gigi Hadid?

Annak ellenére, hogy megszületett közös gyermekük, Gigi Hadid és Zayn Malik nem sietteti az egybekelést. Úgy hírlik, úgy boldogok, ahogy vannak.

A jelek szerint egyelőre nem tervez esküvőt Zayn Malik és Gigi Hadid. A sikeres modellnek és énekesnek 2020 szeptemberében közös gyermeke született, ám a páros bennfentesek szerint nem sietteti a lagzit, elégedettek az életükkel úgy, ahogy van. Gigi Hadid és Zayn Malik
 
A kislány, aki a Khai nevet kapta, bearanyozza az életüket, áldottnak érzik magukat az érkezése miatt.
 
A US Weekly magazinnak a család ismerőse azt mondta: a baba „édes és nyugodt természetű”. Gigi csodálatos, gyakorlatias anyuka, aki megengedhetné magának, hogy dadákat foglalkoztasson, de inkább mindent maga csinál.
 
Zayn Malik és Gigi Hadid hosszú ideje alkot egy párt, 2015-ben jöttek össze, s bár volt rá példa, hogy szakította, 2019-ben megerősítették kapcsolatukat s azóta is elválaszthatatlanok.
 
Gyermekükről sokáig csak azt lehetett tudni, hogy kislány, a nevét nem árulták el – erre csupán 2021 januárjában derült fény.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.