2021. 08. 12. - 08:15

Nem tud aludni Beyoncé

Nem tud aludni Beyoncé

A népszerű énekesnő elárulta, nem gyakorolt túl előnyös hatást szervezetére a turnézás. Beyoncé álmatlanságban szenved és izomfájdalmak gyötrik.

Bár sikert sikerre halmozott az elmúlt esztendőkben, Beyoncé egészségére nem volt jó hatással a turnézás. Számos módon megviselte a testét. beyonce_harpers_bazaar_1
 
A 39 éves énekesnő a közelmúltban beszélt arról, hogy nem tud aludni – az álmatlanság mellett izomfájdalmaktól szenved, bőre és haja is „stresszes”.
 
Beyoncé három gyermeket nevel férjével, Jay-Z-vel, a most 9 esztendős Blue Ivy-t és a 4 éves ikreket, Rumit és Sirt.
 
A Harper's Bazaar Icon rovatának a sztár kifejtette: mint minden nő, ő is nyomást érez, hogy a családja „alapköve” legyen s mellette a munkájában is helyt álljon. „Nem vettem észre, mennyire befolyásolja ez a mentális és fizikai jólétemet. Nem tartottam magamat prioritásnak, számos esetben” – vallotta az énekesnő.
 
Beyoncének állítása szerint már élete  fele telt álmatlanságban. Izmait, ízületeit megviselték az évek, amelyeket magassarkú cipőkben táncolva töltött a színpadon.
 
A számos spray és festék, a hajsütővasak használata, a sok smink szintén rossz hatást gyakorolt hajára és bőrére. Túl sok időt töltött különféle diétákkal is – ismerte be a sztár.
 
Beyoncé most próbál változtatni szokásain és mentális egészségére összpontosítani. Mint mondta, észrevenni azokat a „finom jeleket”, melyek azt mutatják, hogy a testének szünetre van szüksége.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.