2021. 08. 19. - 08:11

Nem voltak barátai Camila Cabellónak

Nem voltak barátai Camila Cabellónak

Tinédzser korában sosem voltak szoros barátságai a csinos énekesnőnek – Camila Cabello egyszerűen nem ért rá fenntartani azokat.

Elismeri Camila Cabello, hogy a karrierjét helyezte előtérbe fiatalabb éveiben. A sikeres énekesnőnek nem voltak barátai, mert zsúfolt napirendje egyszerűen nem tette ezt lehetővé. Camila Cabello
 
A most 24 esztendős Camila a Fifth Harmony lányzenekarral robbant be a köztudatba, mielőtt 2016-ban kilépett az együttesből.
 
Dolgozott 15 éves kora óta. Sokat utazott, ezért nagyon nehezen tudta volna fenntartani és ápolni a baráti kapcsolatait.
 
Mint mondta, most is nehéz közel kerülnie emberekhez.
 
Ha éppen nem zenélt a zenekarral, nagyrészt anyjával töltötte a szabadidejét. A Bustle magazinnak Camila
Cabello elárulta: munka után mindig elmentek vacsorázni. „Sushit enni vagy sétálni. Mindig csak én és az anyám voltunk”.
 
Camila 2018-ban ismerkedett meg jobban Taylor Swifttel, s később szoros barátságot kötöttek. Hálás neki, amiért elfoglaltságai ellenére is mindig szakít időt arra, hogy beszélgessenek.
 
A Senorita sláger csinos előadója egyébként 2019 óta párkapcsolatban él Shawn Mendesszel.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.