2020. 02. 12. - 08:45

Niall Horan és Selena Gomez?

Niall Horan és Selena Gomez?

Furcsa hír terjed a sztárvilágban – a népszerű énekes tagadta, hogy köze lenne pályatársához a barátságon kívül. A pletykák ugyanis összefüggésbe hozták egymással Niall Horant és Selena Gomezt.

Felemelte hangját a napokban Niall Horan. Az énekest ugyanis hírbe hozták Selena Gomezzel. Niall „tipikus, haszontalan nonszensz” megjegyzéssel illette a pletykát, miszerint randevúznak az énekesnővel.Selena Gomez
 
A One Direction sztárját első alkalommal 2015-ben hozták összefüggésbe Selenával, amikor Jenna Dewan 35. születésnapi partiján csókolóztak egymással, s azóta több eseményen is mutatkoztak együtt.
 
Úgy tűnik, a két sztár rajongói szívesen látnák együtt Gomezt és Horant, ám Niall egy interjú során – melyet a KIIS FM The Kyle and Jackie O Show-nak adott – igencsak kedvetlenné vált, amikor ismét Selenáról kérdezték.
 
Unalmasnak találta a felvetést, s elmondta: Selena Gomezzel jó barátok, s ugyanabba a társaságba járnak.
 
Niall Horan megjegyezte azt is: furcsának tartja a találgatásokat, főleg, hogy a partikon nem csak ő és Selena vettek részt, hanem rajtuk kívül még vagy 15 másik ember, mégis őket hozzák egymással összefüggésbe.
 
Az énekes egyébként legutóbb Hailee Steinfeld színésznővel járt nagyjából 1 évig, mielőtt 2018 decemberében szakítottak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.