2020. 10. 23. - 07:30

Nicki Minaj először közölt fotót a fiáról

Nicki Minaj először közölt fotót a fiáról

Végre valóban megerősítette gyermeke születését a népszerű rapper: Nicki Minaj képet közölt a gyermekéről közösségi oldalán, igaz, csak a lábáról.

Először mutatott fotót pici gyermekéről Nicki Minaj – meghitt felvételt közölt arról, ahogyan a kisbaba lábát fogja.nicki_minaj_fia_1
 
A sikeres rapper hölgy egyúttal azt is elárulta, hogy a baba kisfiú. A nevét azonban a hírek szerint nem fogják nyilvánosságra hozni – amit Nicki és férje, Kenneth Petty már rég eldöntött.
 
Nicki Minaj és kedvese 2020 szeptember végén lettek szülők, s a népszerű sztár az esküvőjük első évfordulója alkalmából posztolta az aranyos képet közösségi oldalán.
 
Egyúttal köszönetet is mondott számos barátjának és barátnőjének – köztük Beyoncénak, Kim Kardashiannek és Kanye Westnek, Winnie Harlow-nak – amiért elhalmozták jókívánságokkal és üzenetekkel a szülését követően. „Ez a világot jelentette nekem” – fogalmazott Nicki.
 
A 37 esztendős rapper hölgy júliusban hozta nyilvánosságra, hogy várandós, s nem sokkal később néhány fotót is megosztott magáról pocakosan.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.