2020. 06. 17. - 08:30

Nicki Minaj felfrissült a házasságban

Nicki Minaj felfrissült a házasságban

Lassan egy esztendeje házasként éli életét a népszerű rapper. Nicki Minaj bevallotta: nem gondolta, hogy ez ilyen üdítő és megnyugtató lesz.

Hónapok óta házas Nicki Minaj. Az esküvő pontos dátuma nem ismert, csak annyit tudni, hogy a csinos rapper és kedvese, Kenneth Petty 2019 augusztusában kérte ki a házassági engedélyt, s Nicki októberben árulta el, hogy hivatalosan is egybekeltek.nicki_minaj_kenneth_petty_1
 
A sikeres, 37 éves sztár egy Lil Wayne-nel készült interjúban, a Young Money Radio-ban beszélt arról, milyen jól érzi magát a házasságában.
 
„Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen felfrissítő és megnyugtató lesz – vallotta be Nicki Minaj. – Még ha nem is vagy házas, a világ tetején érezheted magad, ha olyan ember van melletted, aki a lelkitársad és megért téged.”
 
Nicki Minaj 2018 decemberében kezdett randevúzni gyermekkori barátjával, Kenneth Pettyvel.
 
Egyesek egyébként arra gyanakszanak, hogy a szemrevaló rapper várandós.
 
Úgy tűnik ugyanis, hogy a Trollz dal legújabb zenei videójának - melyet a Tekashi 6ix9ine-szel együttműködve készített - számos színhelyén eltakarta a hasát a sztár.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.