2019. 06. 24. - 08:37

Nicki Minaj házassági engedélyt kért

Nicki Minaj házassági engedélyt kért

Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan házasodik Nicki Minaj. A népszerű rapper hölgy ugyanis házassági engedélyt kért a Kenneth Petty-vel kötendő esküvőhöz.

A jelek szerint férjhez megy Nicki Minaj. A csinos rapper kész házasságra lépni barátjával, Kenneth Pettyvel, miután megszerezte az ehhez szükséges engedélyt.Nicki Minaj és Kenneth Petty
 
Nicki nyilvánosságra hozta, hogy megvan a papír, így nem állhat semmi útjukba, ha össze szeretnének házasodni.
 
A „Megatron” népszerű előadója 2018 decembere óta jár együtt Kenneth-el, legalábbis ekkor tették hivatalossá kapcsolatukat az Instagramon-, s a sztár mindig is férjeként emlegette a kedvesét, ami arra utal, hogy kezdettől igen szoros köztük a kötődés.
 
Azóta Nicki megerősítette, hogy ők valójában még nem férj és feleség, de ezen a közeljövőben szeretnének változtatni.
 
Minaj és párja most tehát már az engedéllyel is rendelkezik, a kérdés, mikor lesz pontosan az esküvő. „Úgy gondolom, megvan az, amire vágytam – csak boldog akartam lenni. Nagyon nehéz volt eljutni idáig” – vallotta a sztár.
 
Ha minden igaz, Nicki Minaj-t valóban kényezteti a párja, hiszen naponta még talpmasszázst is ad neki fárasztó napjai után.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.