2019. 03. 13. - 09:46

Nicki Minaj már férjének hívja a barátját

Nicki Minaj már férjének hívja a barátját

Férjeként beszélt a kedveséről a csinos rapper, azután, hogy 3 hónappal ezelőtt hivatalossá tették kapcsolatukat. Nicki Minaj december óta jár Kenneth Pettyvel.

Lehetséges, hogy Nicki Minaj megtalálta az igazit? A tehetséges rapper már férjeként beszél másoknak Kenneth Pettyről, akivel decemberben kezdődött a kapcsolata – de a jelek szerint igen komolyra fordult.Nicki Minaj és párja, Kenneth Petty
 
A 36 esztendős Nicki és párja három hónapja hozta nyilvánosságra a románcot, amikor az Instagramon fényképet is közöltek magukról.
 
Egy rádióműsorban a sztár férjeként említette Kenneth-et, s elmesélte, hogy zuhanyzás után mindig megmasszírozza a lábát.
 
Azt egyelőre nem tudni, vajon Nicki Minaj saját elhatározásból hívja férjének Pettyt, vagy titokban esetleg össze is házasodtak.
 
Az Anaconda sikeres előadója korábban is mesélt már arról, hogy úgy érzi, most van „igazán jó helyen”.
 
Kenneth az elmondása szerint már jó ideje ismeri őt, 14 éves kora óta. Nicki nem titkolta, ez a baráti szint és szenvedély korábban ismeretlen volt a számára.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.