2021. 01. 11. - 08:30

Nicole Kidmannek lassítania kéne?

Nicole Kidmannek lassítania kéne?

Keith Urban azt szeretné, ha a színésznő nem vállalna túl sok munkát – Nicole Kidman bevallotta, hogy a férje szerint le kéne lassítania.

Keith Urban nem bánná, ha felesége, Nicole Kidman kevesebbet dolgozna. Az 53 éves színésznő nemrég őszintén beszélt arról, hogy mindig meghallgatja a férje javaslatait – ám arra, amire ő, nem igazán képes.nicole_kidman_keith_urban_1
 
Kikapcsol, amikor otthon van, de nem tudja annyira szétválasztani a munkát és a magánéletet, ahogyan azt Keith teszi.
 
Nicole bevallotta: mindig figyelmesen hallgat és bólogat, de nem feltétlenül teszi azt, amit sugall neki. „Ő képes teljesen szétválasztani a munkát a magánélettől és jól aludni. Fantasztikus dolog – bár én is meg tudnám csinálni”.
 
Miközben Nicole és Keith sok időt tölt két gyermekével, a 12 éves Sunday-el és a 10 esztendős Faith-el, ez nem jelenti, hogy a koronavírus miatti lezárás könnyebb volt számukra.
 
Együtt is utaznak, szóval szinte mindig együtt vannak - de ha nem lehet elmenni sehová, egy boltba, étterembe vagy moziba, az nehéz – vallotta be Nicole Kidman, akik számára ugyancsak nehézséget jelentett az iskolai feladatok otthoni elvégzése és a teljesen felfordult élet.
 
A színésznő ugyanakkor elismerte: ebben az időszakban sokkal többet lehet igazán anya. „Óriási dolog és sokat tanulok belőle.”
 
Nicole Kidman a bokáját is eltörte a közelmúltban, ágyhoz volt kötve egy ideig - de mivel nem volt különösebb teendője, így sokkal hamarabb felgyógyult és ennek is nagyon örül.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.