2018. 07. 04. - 08:30

Nocsak: Kylie Minogue elárulta, kivel jár

Nocsak: Kylie Minogue elárulta, kivel jár

Régóta nem hallottunk a még mindig igen szemrevaló énekesnő magánéletéről. Kylie Minogue most megerősítette, hogy Paul Solomonsszal alkotnak egy párt és fotót is mellékelt hozzá.

Megosztotta a világgal titkát a szépséges énekesnő: Kylie Minogue új párja Paul Solomons. Az 50 éves sztárt - akinek kedvese csak néhány évvel fiatalabb nála -, már április óta kapcsolatba hozták a pletykák Solomonsszal, Kylie azonban nem árult el semmit a szerelemről.
 
Kiderült: Paul Solomons és Kylie Minogue egy pár
Kiderült: Paul Solomons és Kylie Minogue egy pár
 
Úgy tűnik, most felkészültnek érezte magát ahhoz, hogy megossza érzéseit a nagyérdeművel.
 
Instagram oldalára ugyanis az énekesnő fotót töltött fel Paulról és magáról, amint éppen ölelik egymást, New Yorkkal a háttérben. Kylie azt a szöveget fűzte a fényképhez: „Szeretem New Yorkot!”
 
 
A tehetséges sztárnak az év elején összetört a szíve, s kijelentette, azok után, hogy vőlegényével, Joshua Sasse-al szakított, sosem óhajt többé házasságra gondolni.
 
Lehet, hogy mégis meggondolta magát. Mostanában igencsak kellemesnek érzi az életét, mint arról a közelmúltban be is számolt.
 
Fotó: Instagram
 
B.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.