2013. 04. 08. - 20:26

Norbi 100 kilót fogyasztott le!

Norbi 100 kilót fogyasztott le!
Létezik ilyen egyáltalán? 100 kg-os fogyást ért el Norbi!

Száz kilós, szenzációs fogyás Norbi segítségével
Videó forrása: TV2

Schobert Norbi hormondiétájával 100 kilót adott le Horváth Mónika, ami szinte hihetetlen eredmény. A hölgy a nagy fogyás előtt már több mint 160 kilót nyomott, nagyobb volt a súlya, mint a magassága, s  szenvedett. Alig tudott menni. Minden tevékenység nehezére esett az asszonynak, a járással is kezdtek gondok felmerülni. Ekkor jött az elhatározás! A módszernek Norbi diétáját használta, ez volt az útmutató számára, ennek a segítségével fogyott le ilyen elképesztő súlyt.  Az asszonyra ma már rá sem lehet ismerni, 100 kilóval lett kevesebb Norbi hormondiétás módszerével. Kölcsönös volt a segítség, ugyanis Norbi tartotta benne a lelket, ő is támaszt nyújtott Norbinak a műtét utáni lábadozásban.

Norbi 100 kilót fogyasztott le!

Norbi 100 kilót fogyasztott le! Elképesztő átalakulás!

 

A rengeteg kiló nem tűnt el sajnos nyomtalanul, mert a bőr kitágult, s nem tudta követni ezt a hatalmas változást. A karokon, s a hason jókora felesleges réteg maradt meg. Norbi ismét a segítéségére sietett, nemsokára megtörtént a hasplasztika, ami egyben egy új élet kapuját nyitotta meg. A hölgy könnyekkel küzdve mesélte el, hogy erről álmodott mindig, azt szerette volna, ha eltűnik a nagy hasa, s most megvalósult a vágya. Nagyon boldog, hogy belevágott a fogyásba, s utána bevállalta a plasztikát is. A karjával nem fognak semmit tenni, mert azt sajnos szépen nem lehet plasztikázni, talán majd az idő és torna segít. Norbi hatalmas, 20 kg-os zsírkockákkal mutatta be, hogy mit jelent 100 kg-ot lefogyni! Elképesztő látvány! A videóban megtekinthető!

 

-mz-

 Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.