2012. 10. 12. - 13:13

Norbi gondolatai életről és halálról

Norbi gondolatai életről és halálról
Schobert Norbi - Nem számít a pénz, semmi nem számít, csak a szeretet és az egészség!

Schobert Norbi - Megvolt az esélye, nem élem túl

Videó forrása: TV2 Mokka

Életmentő műtéten esett át szerdán, október 10-én Schobert Norbi! A beavatkozás közben leállították a szívét több, mint 40 percig. Azt a szívet, amely a születésétől kezdve folyamatosan dobogott mellkasában, s normál esetben, csak az élet végén szűnik meg "dolgozni"...Ha mélyen belegondolunk, ez nagyon "kemény" eljárás. S főleg tudni azt, hogy ez vár ránk...Nem lehet könnyű ezzel a tudattal készülni egy súlyos műtétre. Elszántság és bátorság kell azon kívül is, hogy muszáj bevállalni, ha nincs más megoldás. Norbi megtette, s jól tette, mivel láthatóan kiválóan érzi magát, gyorsan gyógyul. Ebben persze nagy-nagy segítségére van szerelme és felesége - Réka!

A Mokkának - élő adásban - telefonon azt nyilatkozta Norbi, amikor betolták a műtőbe és látta Rékát integetni, akkor megfordult a fejében, talán most látja utoljára, sajnos megvolt annak is az esélye,  nem éli túl a beavatkozást, van 1-2 %...amire ilyenkor nem a legjobb gondolni sem! Mióta tudott volt a műtét időpontja, megváltozott a világképe, más lett az értékrendje, más lett igazán fontos a számára. Átértékelődött minden...

Norbi és Réka! Norbi 2 nappal a szívműtét után.

Norbi és Réka! Norbi 2 nappal a szívműtét után

Ezért az utóbbi hónapokban megpróbált minél több időt családjával tölteni. Megtett olyan dolgokat, amire mindenképpen időt akart szakítani. Elment Rékával egy második nászútra is a házassági évfordulójuk alkalmából. Rékát és a gyerekeit mindennél jobban félti, ők az elsők, ők számítanak az életében legjobban, nem tudna nekik fájdalmat okozni... Rájött, a szeretet és az egészség a legfontosabb az életben, ha nincs egészség, semmink sincs! Nagyon kell vigyázni rá! S egy csodálatosan szép, megható videót készített Rékának! Nézzük!

 

Üzenet Rékának

"Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Mert félek, hogy nem látlak többé
Mindent Te jelentesz nekem
Nem hittem, hogy több vagy mint az Élet

Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Nem tudom az út Nélküled milyen
Látni akarlak, érezni a végtelenig
Hinni akarom, hogy mehetek Veled még

Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Óvni akarlak a Kicsikkel az idők végéig
Ha mégsem lehetek már melletted
Tudnod kell, hogy helyed van itt

Nem akarom lehunyni a szemem Kicsi
Búcsúznom kell, hogy újra lássalak
Visszajövök, bízz még bennem
Hinni akarom, hogy szerelmünk örök"

Apaci

Norbi a Facebook-on az alábbi posztot rakta ki...Leírja, mit érez, mit gondol...

"...Most már a gép a kezemben, az ágyban fekszem. Nyakamban, hasamban csövek, de már a kezemben tarthatom a "Szívem" aki 56 kilósra nőtt. :-) Köszönöm Nektek a jókívánságokat, boldog vagyok, hogy megoszthattam az Utam, az örömöm, hogy ne kelljen találgatni - Élek újra.

40 percet töltöttem el álló szívvel és tudom, hogy más emberként jöhettem vissza a Jóisten akaratából a Szeretteimhez és Hozzátok. Szeretnék újra erős lenni, hogy még több embert vihessek magammal az Úton, amire vállalkoztam. Sokat tudnék erről írni, de nem fogom itt a Face-en. Miért tettem ezt is ki? Mert a találgatás felszínre hozza a mélyből a rosszindulatot, ráborítja a családomra a bulvárt. Egy Barátomat engedtem az utamra mellém, akit Szalay Ádámnak hívnak és a TV2 Napló főszerkesztője. Vasárnap este megnézhetjük együtt és talán tanulhatunk is valamit belőle. Elmondom valamit most. Minden pótolható, csak az életed, az egészséged, a szeretteid, az Ember nem. Felejts el a tárgyak, "értékek", karrier, pénz sóvárítóan fortyogó aljas mámorát és szorítsd magadhoz a Szerelmed, a Gyermeked, a Szüleid. Ennyit akartam ma üzenni és most pihenek tovább új életemben.... Szép napot! Norbi..."

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.