2013. 03. 26. - 06:23

Norbi lánya meghódította a közönséget

Norbi lánya meghódította a közönséget
Norbi és Réka lánya már most nagy kedvenc lett a közösségi oldalon!

Norbi és Réka lányát nem engedte tovább a TV2

Videó forrása: Fabebook - Norbi Update

 

Schobert Lara mindenkit alaposan meglepett. Nem gondoltuk volna, hogy ebben a kislányban egy ilyen tehetség lakozik. Az egyik legnagyobb közösségi oldalon tette közzé Norbi a lánya videóját, amely azonnal szinte osztatlan sikert aratott. Özönlöttek a jókívánságok Réka és Norbi oldalára is. Mindenki elismertek, hogy született tehetséget hallhatunk és láthatunk a felvételen. Szinte biztosak voltunk a továbbjutásban ezek után. De hiába mondta Kasza Tibi és Janicsák Veca, hogy őstehetség, a kereskedelmi csatorna szerkesztőinek mégsem volt elég jó Lara előadása, nem sikerült továbbjutnia. Az előzmények: Schobert Lara is versenybe szállt a TV2-n hamarosan induló, Az Ének iskolája című zenei tehetséggondozó műsorban, még a saját szüleit is meglepte a nevezéssel.

 

Norbi lánya meghódította a közönséget

Lara nem juthatott tovább a sok-sok jó vélemény után sem


Mindenki nagyon sajnálja, hogy ez történt. Őszintén bíztunk benne, hogy továbbjut Lara. De ő nem keseredett el, a kiesése után énektanárhoz kezdett járni. De vajon kitől örökölte ezt a tehetséget? Norbi elmondta a Borsnak, hogy a családukban a déd­nagyanyja testvére, Rajeczky Benjámin volt az egyik leghíresebb magyar zenekutató és oktató, Kodály Zoltán közvetlen munkatársa. S talán innét örökölte a kislány ezt a csodás hangot és érzéket.  Lara 3500 indulóból az első negyvenbe jutott, ott azonban kiejtették, de ezzel természetesen nincs vége, folytatja tovább az éneklést a kislány.

 

Norbi lánya

Norbi lánya elbűvölte elsőre a közönséget

 

-mz-

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.