2021. 07. 27. - 07:50

Nyugdíjba vonulását fontolgatta Ed Sheeran

Nyugdíjba vonulását fontolgatta Ed Sheeran

Nem sokon múlt, hogy nem jelentette be teljes visszavonulását a népszerű énekes. Ed Sheeran gyermeke születése után úgy érezte, nyugdíjba kellene mennie.

Kevés sikeresebb énekes van manapság Ed Sheerannél. 2017-es Divide lemeze óta töretlen a népszerűsége.
 
A 30 esztendős sztár azonban már fontolóra vette, hogy visszavonul. Albuma, majd az azt követő turné sikere után egy év szünetet tartott – mint mondta, meg akarja találni, ki is ő. Ed Sheeran
 
Majd amikor felesége, Cherry Seaborn életet adott első gyermeküknek, Ed Sheeran fejében megfordult, hogy a szünet tartós lesz.
 
Az énekes a SiriusXM-nek nyilatkozva azt mondta: egy kicsit abbahagyta a zenélést, márpedig az teljes embert követel az ő esetében.
 
Ahogy fogalmazott, ő maga a zenéje. Majd megszületett a lánya, Lyra, s ekkor azt gondolta: „Igen, ez az. Ez vagyok én. Lehet, hogy csak apának kéne lennem. Nem zenélek többet” – mesélte Ed Sheeran.
 
Miután azonban valóban sok időt töltött a babával és számos erőfeszítést tett, a sikeres énekes úgy érezte: hiányzik valami, s rájött, fontos számára, hogy jó példát mutasson lányának - azzal, hogy visszatér a munkájához.
 
Ed lassan tért vissza a zenéhez, s mint mondta, egyszercsak ismét rátört az ihlet, az alkotó folyamat újra működni kezdett.
 
Elárulta, több száz dalt írt meg a „szünet” alatt, nagyjából 2 albumra valót és 250 számot. Köztük körülbelül 50 balladát. Ezek közül választja majd ki, mi kerüljön a valóban megjelenők közé.
 
Úgy hírlik, Elton Johnnal is tervez közös produkciót – elmondható tehát, hogy a Grammy-díjas művész határozottan visszatért.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.