2014. 11. 19. - 07:00

Ördög Nóra visszavágott

Ördög Nóra visszavágott

Ördög Nóra mióta elhagyta az RTL Klubot, szinte állanód résztvevője a napilapoknak és a bulvár magazinoknak. Szinte folyamatosan kap hideget és meleget is.

Sokáig volt téma, hogy Ördög Nóra elhagyta az RTL Klubot, amivel szerződést szegett és akár több millió forintos kártérítést is követelhet tőle a csatorna. A dolog lecsendesedett, ma már nem hallani a távozásával kapcsolatos pletykákat. Talán a csatorna mondott le követelési jogáról, talán az új munkaadója fizette ki a kártérítést, talán ezt soha sem fogjuk megtudni. Mióta elindult a TV2 új tehetségkutató műsora a Rising Star, a műsorvezető ismét címlapra került. Most azonban jóval több negatív kritika éri, első sorban a műsorban viselt ruhái és a frizurái miatt. A legutóbbi adásban viselt ruhája és frizura összeállítására többen azt mondták, hogy olyan hatást keltett, mintha egy iskolai tanítónő állna a színpadon.


Szavazni lehet Ördögh Nóra jövő heti ruha összeállításáról a Rising Star műsorában

Nóra sokáig némán tűrte a kritikákat, Sebestyén Balázs beszólása azonban arra késztette, hogy kiöntse a lelkét rajongóinak és ellenlábasainak is. Balázs ugyanis a rádió reggeli műsorában azzal poénkodott, hogy Nóra nem más, mint „Kevés személyiség és nagy hang…”. A műsorvezető a nagy hanggal egyet is ért, hiszen nem tudja titkolni érzelmeit és sokszor igencsak hangosan tud lelkesedni illetve örülni. Az öltözködésére és a hajviseletére tett negatív kritikákkal azonban nem ért egyet. Saját bevallása szerint ugyanazzal a csapattal dolgozik, mint korábban az RTL Klubnál is. Ugyan az a sminkes, fodrász és stylist álmodja meg a színpadi megjelenését, mint korábban. Bár a negatív kritikák rosszul esnek neki, igyekszik mindig túllépni rajtuk és csak akkor foglalkozik velük több időt, ha a kritika számára fontos helyről érkezik. Nóra szeretni az új munkahelyét, az új műsort és reméli kikerül lassan a reflektor fényből, már ami a megjelenését illeti. Sokkal jobban örülne annak, ha az emberek a műsorról és a tehetségekről beszélnének, mintsem az Ő megjelenését méltatnák.

 

-BT

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.