2020. 03. 17. - 08:30

Orlando Bloom fél évig nem volt nővel Katy előtt

Orlando Bloom fél évig nem volt nővel Katy előtt

Meglepő információt osztott meg magáról a sármos színész. Orlando Bloom hat hónapig cölibátusban élt, mielőtt összetalálkozott immár menyasszonyával, Katy Perryvel.

Fél éven át nem volt együtt nővel Orlando Bloom azelőtt, hogy randevúzni kezdett Katy Perryvel. A most 43 éves, népszerű színész 2016 januárjától találkozgatott a csinos énekesnővel, ám azelőtt jó ideig tartózkodott a szextől.orlando_bloom_katy_perry_1
 
Barátjának, Laird Hamiltonnak elmondta, nem érezte magát boldognak és úgy döntött, hogy „szünetet tart”.
 
Az eredmény valóban az lett, hogy másként tudott a nőkhöz kapcsolódni – miközben persze tudja, hogy döntése nem volt egy egészséges dolog.
 
Orlando Bloom a The Sunday Timesnak úgy fogalmazott: Laird mondta nekem, hogy ha komolyan akarsz venni egy párkapcsolatot, tarts cölibátust pár hónapig” – a cél az volt, hogy ismerje meg önmagát és kigondolja, mit szeretne.
 
Bloom és Katy Perry 10 hónap együttjárás után szakítottak, de 2017-ben ismét összejöttek. 2020-ban, Valentin-napon Orlando feltette Katy-nek a nagy kérdést: hozzámegy-e feleségül.
 
A páros nemrég jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják.
 
A sármos színésznek már van egy fia, a 9 éves Flynn, akinek édesanyja korábbi felesége, Miranda Kerr modell.
 
Fotó: Facebook
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.