2018. 12. 07. - 08:55

Össze akarták ugrasztani Kylie Jennert és párját?

Össze akarták ugrasztani Kylie Jennert és párját?

Megjelent az interneten egy felvétel, melyen egy Travis Scott külsejű férfi fiatal lánnyal flörtöl – de az nem Kylie Jenner. A fényképpel kapcsolatban maga a sztárpár nyilatkozott.

A jelek szerint össze akarták ugrasztani Kylie Jennert és Travis Scottot – a napokban ugyanis megjelent a világhálón egy felvétel, mely azt sugallja, hogy a sztár megcsalta a kedvesét.Travis Scott, Kylie Jenner és a kislányuk
 
December 3-án a Sicko Mode sláger előadóját meg is kérték, hogy nyilvánosan cáfolja meg a hűtlenséget.
 
A fotón egy Travis Scotthoz nagyon hasonló férfi látható, amint fiatal lányhoz beszél és ölelgeti őt egy erkélyen. Közelségük meghitt, intim kapcsolatról árulkodik.
 
A youtuber Christian Adam a híresztelést követően megjelentetett egy videót, melyen beismeri: ő okozta a problémát, ugyanis valóban olyan stílust alakított ki, mint Travis Scotté, beleértve a hajviseletét is. Tehát a képen ő látható.
 
A valóságshowsztár és immár kozmetikai márka mogul Kylie Jenner megosztotta Instagram oldalán a videót, majd törölte a felhasználót és megjegyezte: nem érti az ehhez hasonló történéseket és az internet olykor valóban ijesztő dolgokra képes.
 
„Én boldog vagyok, a kapcsolatom erős” – jelentette ki Kylie, aki szerint ez annak is köszönhető, hogy az efféle zavaró dolgokon felülkerekednek.
 
A mindössze 21 éves Kylie Jennernek és 26 esztendős párjának már egy közös kislánya is van, a most 9 hónapos Stormi.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.