2020. 03. 30. - 08:30

Összejött volt nejével Shia LaBeouf?

Összejött volt nejével Shia LaBeouf?

Két évvel válása után ismét együtt látni az egykori sztárpárt. Shia LaBeouf és Mia Goth a jelek szerint egyre több időt tölt el közösen, remek hangulatban.

Úgy tűnik, Shia LaBeouf és Mia Goth jó úton halad az újraegyesülés felé. Két esztendővel válásuk után a két színészt ismét együtt látni – szemtanúk szerint nemrég egy parkban csókolóztak is egy közös mókázás során.Mia Goth - Fotó: Wikipedia
 
Shia LaBeouf és Mia Goth először 2012-ben találkozott egy filmforgatáson, majd 2016-ban hivatalosan is összekötötték életüket. Kapcsolatuk nem sokkal azelőtt ért véget, hogy Shiát összefüggésbe hozták a zenész FKA Twigsszel.
 
Március végén azonban Kaliforniában együtt látták időzni Miát és Shiát Pasadenában egy padon, amikor a koronavírus-járvány idején kimozdultak.
 
Különösen okot ad a feltételezésre, miszerint ismét egy párt alkotnak, hogy a színész a februári Academy Awards-on viselte a jegygyűrűjét.
 
Shia LaBeouf júniusban szakított FKA Twigsszel, állítólag azért, mert az énekesnő turnéjára szeretett volna koncentrálni.
 
Shia képviselője annak idején megerősítette, hogy a színész és a színésznő békében vált el, amikor beadta a válókeresetet. A jelek szerint sosem vágták el annak lehetőségét, hogy újrakezdjék kapcsolatukat.
 
Fotó: Facebook - Wikipedia
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.