2021. 08. 31. - 08:15

Összeköltözik Kourtney Kardashian és Travis Barker?

Összeköltözik Kourtney Kardashian és Travis Barker?

Úgy hírlik, a szerelmespár már az összebútorozást fontolgatja. Kourtney Kardashiannek és Travis Barkernek is vannak azonban gyermekei, így most a jó megoldásokon gondolkodnak.

Nagyon úgy tűnik, hamarosan összeköltözne Kourtney Kardashian (42) és zenész párja, Travis Barker (45). A Kardashian-show sztárja és a Blink-182 együttes dobosa között komolyra fordultak a dolgok. Travis Barker és Kourtney Kardashian
 
Egy, a The Sun-nak nyilatkozó bennfentes szerint csak az okoz nekik fejtörést, hogyan kombinálják össze a két famíliát.
 
Jelenleg is pár percre laknak egymástól – ez is közrejátszott megismerkedésükben -, de szeretnének együtt egy teljesen új fejezetet nyitni. A gyermekeiket pedig természetesen bevonnák ebbe.
 
Úgy hírlik, Travis Barker volt neje, Shanna Moakler nem venné jó néven, hogy 17 éves fiuk és 15 esztendős lányuk a közös otthonba költözzön. A forrás elmondta, hogy ha Travis nincs a gyerekekkel, minden idejét Kourtney-nél tölti.
 
A zenész volt felesége álítólag nem tartja jó ötletnek, hogy fiuk és lányuk „kiszakadjon” otthonából és átköltözzön Kourtney házába. A The Sunnak azonban Shanna Moakler azt nyilatkozta: szerinte ott éljenek a gyerekeik, ahol boldogabbak.
 
Kourtney Kardashiannek három gyermeke van, Mason (11), Penelope (9) és Reign (9), volt párjától, Scott Disicktől.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.