2021. 02. 05. - 08:30

Összeköltözött Chris Martin és Dakota Johnson

Összeköltözött Chris Martin és Dakota Johnson

Úgy tűnik, tartós a szerelem a Coldplay frontembere és a csinos színésznő között. Chris Martin és Dakota Johnson összeköltözött az énekes malibui otthonában.

A jelek szerint egyre komolyabb Chris Martin és Dakota Johnson kapcsolata – úgy hírlik ugyanis, hogy a Szürke ötven árnyalatából is ismert Dakota a Coldplay 43 éves frontemberéhez költözött Malibura. chris_martin_dakota_johnson_1
 
A házat az énekes 2020 októberében vásárolta.
 
Egy forrás a People-nek azt mondta: Chris mindig nagy rajongója volt Malibunak, szereti a strandot, gyakran jár futni és szörfözni.
 
A 31 esztendős Dakota Johnson 2017-ben kezdett el randevúzni az énekessel, s úgy tűnik, jól alkalmazkodott új életmódjukhoz, épp annyira tetszik neki, mint a párjának.
 
A páros egyébként gyakran utazik Los Angelesbe, ahol Chris Martin volt feleségével, Gwyneth Paltrow-al és jelenlegi férjével, Brad Falchuk-el is szokásuk találkozni egy vacsora keretében.
 
Chris-nek és Gwyneth-nek két közös gyermeke született, a 16 éves Apple és a 14 esztendős Moses.
 
Paltrow korábban nem titkolta, hogy nagyon kedveli Dakotát - kapcsolata a volt férjével pedig lényegesen jobb manapság, mint házasságuk idején.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.