2014. 03. 28. - 08:20

Osvárt Andrea nem egy könnyű préda

Osvárt Andrea nem egy könnyű préda

Osvárt Andrea Magyarországon és Hollywoodban is elismert színésznő, aki saját elmondása szerint annak köszönheti sikerét és ismertségét, hogy nem egy könnyű préda.

Osvárt Andreát nemrégiben az Év Színésznőjének választották. Ez várható is volt, hiszen a fiatal és gyönyörű színésznő az elmúlt tíz évben hihetetlen sikereket ért el. Közel 10 évig élt Olaszországban, ahol 35 filmben szerepelt. Játszott színházban is, de a filmek világa sokkal jobban vonzza. Dolgozott már olyan hírességekkel mint Heath Ledger, Brad Pitt, Julia Roberts, Clive Owen és Robert Redford. Úgy véli, amit magyar színésznőként némi akcentussal el lehet érni, azt neki sikerült is. Nagy álma, hogy Oscar-díjat nyerje, ezt a vágyát a mai napig nem adta fel. Andrea a karrierjét modellként kezdte, majd egyszer úgy döntött, hogy szeretné megmutatni a színészi tehetségét is. Színi tanodába járt, majd Olaszországba költözött, ahol meghallgatásról meghallgatásra járt. Eleinte sokszor visszautasították, de ahogy Andrea fogalmaz, ha kidobták vissza ment még egyszer és még egyszer, majd végül azt vette észre, hogy egyre több szerepet kap.


Osvárt Andrea Magyarországon és külföldön is ismert színésznő

Nem volt egyszerű az út a sikerhez, de elhatározta, hogy akkor is sikeres lesz és mindent megtett annak érdekében, hogy jó és sikeres színésznő legyen. Ha meg kellene fogalmazni, hogy mitől lett jó színésznő, akkor azt mondja, hogy a kitartásától és attól, hogy tanulni tudott a hibáiból. Rengeteg meghallgatásra járt és ha elutasították akkor sem tört össze, tanult a hibáiból és újra megpróbálta. A sok sikertelenség után hamar azt vette észre, hogy rossz színésznőből egyre jobb színésznővé vált. Fiatalságából és szépségéből adódóan sok sztereotípiával kellett megküzdenie mire eljutott odáig, ahol most tart. Sokszor kellett részt vennie vacsorákon, rendezvényeken a rendezőkkel, producerekkel és sajtófőnökökkel. Ő is tapasztalta, hogy a szépséget sokszor félreértelmezik és egy egyszerű munkakapcsolatnál sokszor többet akarnak. Andrea azt mondja, hogy tulajdonképpen ez egy teszt, hogy mennyire jó színésznő. Ha beadja a derekát azzal nem azt bizonyítja, hogy jó színésznő, hanem azt, hogy valami teljesen más.

 Osvárt Andrea
Osvárt Andreára rátalált a szerelem

Sohasem volt könnyű préda és sokszor tapasztalta, hogy ez előny, hiszen volt amikor azért kapott szerepet, mert elutasította az ajánlatot. A véleménye az, hogy azok akik könnyen odaadják magukat, azok nem jutnak semmire. Érdekesnek és nehezen megszerezhetőnek kell lennie ahhoz, hogy elérje a céljait. Osvárt Andra azt mondja, hogy azzal vívta ki magának a tisztelete, hogy nem adta meg magát egyik ajánlatnak sem. Ahogy Ő fogalmaz nem lenne elégedett önmagával, ha ezt megtette volna. Sok mindent elért külföldön, de végül úgy döntött, hogy Magyarországon akar élni. Azt mondja, hogy nem minden a siker és a munka, szükség van magánéletre is, amit Ő Magyarországon szeretne a továbbiakban élni. Hazaköltözése után rátalálta a szerelem, ezért jelenleg teljesen boldog itt, a szülőhazájában.

 

-BT-

 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.

 

gyulai_vafurdo

profight_banner.