2018. 05. 10. - 07:53

Palvin Barbara újra a kifutón

Palvin Barbara újra a kifutón
A szépséges magyar modell jó ideje nem vonult, azonban a napokban a világ egyik leghíresebb divattervezőjének kifutóján tűnt fel. 
Most már egyértelmű. Palvin Barbi visszatért a kifutóra és dögösebb mint valaha. A világhírű modell már hosszú évek óta a világ legnépszerűbb modelljei közé tartozik, azonban jó ideje nem volt kifutón, inkább fotózásos munkái voltak. Ennek egyrészt az is az oka, hogy csak 174 centi, így nem tartozik a kifutómodellek közé. Ennek ellenére olykor mégiscsak láthatják ott is.
 
Palvin Barbi visszatért a kifutóra
 
Tavaly például egyetlen egy alkalommal volt jelen divatmutatón. Idén pedig a Chanelnek vonult, amely minden modell számára hatalmas megtiszteltetés, hiszen Karl Lagerfeldnek nem lehet könnyű megfelelni. Információk szerint a magyar büszkeséget viszont mindig szívesen látja, sőt egyenesen imádja. Barbi mellett egyébként olyan sztárok léptek fel, mint például Gigi Hadid és testvére, Bella.
 
 
N.O.
 

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.