2020. 01. 22. - 08:55

Pamela Anderson újra férjhez ment

Pamela Anderson újra férjhez ment

Titokban ismét házasságot kötött a szőke színésznő. Pamela Anderson egy évtizedek óta ismert barátjához ment feleségül, akivel pár hónapja újra felvette a kapcsolatot.

Nem verte nagydobra, de újra megházasodott Pamela Anderson. A csinos színésznő a hollywoodi producer Jon Peters neje lett – január 20-án tartották meg a meghitt ceremóniát Malibun.Pamela Anderson fiatalon
 
A páros először 30 évvel ezelőtt randevúzott egymással, annak idején a Playboy-villában találkoztak.
 
Néhány hónapja újra felvették egymással a kapcsolatot. A titkos esküvőn a szűk családi kör volt jelen, így Pamela két felnőtt fia, Brandon és Dylan, valamint Jon Peters lányai, Caleigh és Skye.
 
Peters rendezte többek között a 2019-es Oscar-nyertes Csillag születik remake-et is Bradley Cooper és Lady Gaga főszereplésével.
 
A mozimogul megerősítette, hogy összeházasodtak Pamela Andersonnal, s azt is elárulta: már 30 éve is szívesen az oltár elé vezette volna. A színésznő, aki első találkozásukkor alig volt 20 esztendős, rendkívüli módon inspirálja őt.
 
Pamela szintén megerősítette az örömhírt, s „eredeti hollywoodi rosszfiúnak” nevezte a 74 esztendős producert.
 
Pamela Anderson ötödik alkalommal ment férjhez. A szőke sztár korábban a Motley Crue dobosának, Tommy Lee-nek a felesége volt, akitől fiai születtek, de házasságot kötött Kid Rockkal és Rick Salomonnal is.
 
Mielőtt összejött Jonnal, 2 éves kapcsolatban élt a francia futballistával, Adil Ramival, de 2019 nyarán szakítottak.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.