2020. 01. 07. - 08:35

Paris Hiltonnak új barátja van?

Paris Hiltonnak új barátja van?

A hírek szerint a csinos hotelörökösnő egy vele egyidős vállalkozóval randizgat – Carter Reummal a Golden Globe-gálát követő partin kapták őket lencsevégre.

Paris Hiltonnak a jelek szerint új kedvese van. A szemrevaló sztár Carter Reum vállalkozóval találkozgat – együtt jelentek meg a Golden Globe-gála afterpartiján január 5-én.paris_hilton_1
 
Úgy hírlik, a 38 esztendős üzletasszony és DJ csupán néhány hete jár együtt Carterrel, aki egyidős vele és nemcsak vállalkozóként, könyvszerzőként is sikeres.
 
Paris az afterpartin valóban Carterrel jelent meg, egyedül pózolt azonban a vörös szőnyegen a Warner Bros és az InStyle magazin Golden Globe-ot követő eseményén – noha az este további részében látták őt Carter Reummal és „elválaszthatatlannak” tűntek.
 
Paris Hilton új kapcsolatának híre 1 évvel azután érkezett, hogy a csinos szállodaörökösnő felbontotta eljegyzését a színész Chris Zylkával.
 
A szépséges sztár 2019 novemberében úgy felelt a kérdésre: hogy érzi magát és randevúzik-e, hogy jelenleg jól van egyedül, a munkájára és saját magára koncentrál, valamint szórakozik a barátaival.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.