2021. 03. 03. - 08:21

Paris Hiltont elbűvöli az eljegyzése

Paris Hiltont elbűvöli az eljegyzése

Mint az a közelmúltban kiderült, a szemrevaló sztár kezét megkérte a kedvese, Carter Reum. Paris Hilton azóta is a jeggyűrűje megszállottja.

Paris Hiltont nap mint nap elbűvöli az eljegyzési gyűrűje. A csinos sztár, aki ma már üzletasszonyként is sikeres, a közelmúltban lett menyasszony. parishilton_carterreum_1
 
Paris kezét február 13-án kérte meg a párja, Carter Reum, ami nagyon boldoggá tette őt.
 
A 40 esztendős Paris Ryan Seacrest műsorában meg is mutatta gyűrűjét, amelynek saját bevallása szerint is valósággal a megszállottja lett. A gyémántokkal kirakott ékszer közepén zafírral egy P betű látható.
 
Carter Reum Paris Hilton születésnapján tette fel a nagy kérdést, amelyet a sztár testvérével, Nicky Hiltonnal és Carter bátyhával, Courtney Reummal együtt ünnepeltek egy magánszigeten.
 
Paris nem tagadta, hogy remegni és pityeregni kezdett, amikor a kedvese térdre ereszkedett előtte.
 
A szőke sztár egyébként azt tervezi, fel fogja venni Carter vezetéknevét, de megtartja a sajátját is, így a közeljövőben várhatóan már Paris Hilton-Reumnak hívják majd.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.