2021. 04. 09. - 08:30

Párját lenyűgözi, milyen normális Justin Bieber

Párját lenyűgözi, milyen normális Justin Bieber

Hailey Bieber elárulta: teljesen lenyűgözi, mennyire rendes és normális a sikeres popsztár, annak ellenére, hogy gyakorlatilag reflektorfényben nőtt fel.

Komoly dicséretet kapott Justin Bieber a feleségétől. Hailey Bieber videója saját YouTube csatornájára került fel, melyben a modell arról is vall, hogy Justin szerinte rendkívül rendes és normális, dacára annak, hogy gyermekkora óta reflektorfényben élt – s ez lenyűgözi őt. Justin Bieber és Hailey Bieber
 
A 24 éves Hailey szót ejtett ugyanis azokról, akik küzdenek a fiatalon sztárrá válással. Mint mondta, még mindig sokkolja, mennyire normális életet él a férje a popszakmán kívül.
 
„Én ezt sokkal kisebb mértékben tapasztaltam meg, Justinnak viszont mindenen mindenki előtt kellett keresztülmennie” – fogalmazott a szép modell, hozzátéve, hogy az énekes a hibáit sem titkolhatta el.
 
Hailey Bieber kifejtette, nagyon sajnálja Justint emiatt, hiszen amiken átesett, azon szinte minden vele egykorú fiatal keresztülmegy, csak ők nincsenek rivaldafényben, hogy mindenki a tetteiken csámcsogjon.
 
„Mindig mondom neki, mennyire lenyűgöz, hogy mindezek ellenére normális maradt. Én nem is tudom, milyen érzelmileg, pszichikailag, fizikailag végigmenni mindezen, de azt igen, hogy komoly hatása volt Justinra. Hálás vagyok, hogy képes érett, stabil felnőtt lenni” – mondta Hailey.
 
Fotó: Instagram
 
L.A.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg adataidat a hírlevélre történő feliratkozáshoz! A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek át nem adjuk.
hungarospa_logo_kicsi
gyulai_vafurdo

profight_banner.